TablisWonen

TablisWonen vindt het belangrijk om samen te werken met betrouwbare partners op het gebied van bouwen en op het gebied  van onderhoud. BM van Houwelingen is zo'n betrouwbare partner. Betrouwbaar betekent voor TablisWonen partijen die doen wat we met elkaar afgesproken hebben, maar zeker niet onbelangrijk de kwaliteit levert die we wensen en een grote klantvriendelijkheid weet te creëren bij onze klanten. Met BM heeft TablisWonen de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd en zijn de ervaringen in de praktijk heel goed. Als het gaat om afspraken die gemaakt worden over prijs, planning, kwaliteit, de wijze waarop er omgegaan wordt met onze bewoners en de wijze waarop werk opgeleverd dient te worden, mogen we elke keer opnieuw weer constateren dat dit verloopt volgens de wensen van ons en wat nog veel belangrijker is, volgens de wensen van onze huurders.

Kees de Jongh - Manager Vastgoed & Projecten TablisWonen, Sliedrecht

Woonlinie

"Zowel in de nieuwbouw als in het onderhoud, vind ik BM gewoon erg goed. Zeker sinds ze het LEAN bouwen omarmt hebben, zie je dat de snelheid, maar zeker ook de kwaliteit nog verder omhoog is gegaan. Het voordeel van het LEAN uitvoeren van hun conceptwoningen is het feit dat we na de oplevering van het eerste blok nog wijzigingen c.q verbeteringen voor de verhuur van de woningen in de laatste blokken konden aanbrengen. Ook zijn de medewerkers van BM Bouw erg betrokken bij hun werk, dat merk je in het eindresultaat."

Hugo Meijwaard - Manager Vastgoed Woonlinie, Zaltbommel

Actueel

Indiening tender voor de realisatie van 23 woningen 's-Gravendeel voor de gemeente Binnenmaas.

Geselecteerd voor de realisatie van 7 woningen Oud-Beijerland Kerkstraat/Nobelstraat voor woningcoöperatie HW-Wonen.

lees meer
Woonconfigurator

Aan de woning configurator wordt momenteel hard gewerkt. Deze komt binnenkort online. Als u uw gegevens voor het ontvangen van de nieuwsbrief invult krijgt u van ons automatisch bericht als de configurator beschikbaar is. Heeft u vragen over Building on Demand of bent u benieuwd naar onze prijzen, mail dan naar info@buildingondemand.nl of bel met 0184-677290.