Wie is BM van Houwelingen?

BM van Houwelingen is een middelgroot bouwbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam. Wij hebben ons toegelegd op drie kernactiviteiten: Bouwen, Projectontwikkeling en Onderhoud & Renovatie. Wij zijn een familiebedrijf waarbij niet alleen het bouwen maar bovenal de relatie met opdrachtgevers en medewerkers centraal staat. Mede hierdoor bestaat BM van Houwelingen al meer dan 50 jaar. Wij vinden bovendien dat de combinatie van echt vakmanschap en het hebben van oog voor de toekomst leidt tot nieuwe inzichten, tot duurzame innovaties en relaties. Natuurlijk voldoen wij aan alle kwaliteits- en duurzaamheidseisen en zijn we "Goed voor Elkaar".

Bouwen is samenwerken

"Goed voor Elkaar" is ons motto en wij willen ons hier graag mee profileren. Wij streven dan ook naar een optimale samenwerking waarin vertrouwen, transparantie, tijdwinst en een optimale prijs/kwaliteitverhouding centraal staan. Binnen onze organisatie hebben wij onze bedrijfs- en bouwprocessen leidend gesteld, we werken in bouwstromen en verbeterteams. Door onze processen vanuit de LEAN benadering te optimaliseren, realiseren we naast tijdsreductie ook een flinke afname van de bouwplaatskosten, aanzienlijk minder faalkosten, een hogere productiviteit en uiteindelijk meer kwaliteit. De LEAN methodiek is erop gericht dat alle partijen proactief deelnemen aan het voorbereidings- en uitvoeringsproces. De teamgeest welke in het voortraject ontstaat, zal voor alle partijen uiteindelijk bijdragen in een prima eindresultaat. Buiten de organisatie staan onze klanten, maar ook de klanten van onze klanten centraal. Onze interne processen worden zoveel mogelijk hierop aangepast om maximale klantwaarde te genereren en te kunnen leveren!

Jan van Houwelingen - Algemeen directeur

BM van Houwelingen

Veel gestelde vragen

Wat is de GPR score van de woning?

Antwoord: De gemiddelde GPR-score van onze Building on Demand woning is een 7. We doen momenteel onderzoek naar de mogelijkheden dit gemiddelde te verhogen naar een 8.

lees meer
Woonconfigurator

Aan de woning configurator wordt momenteel hard gewerkt. Deze komt binnenkort online. Als u uw gegevens voor het ontvangen van de nieuwsbrief invult krijgt u van ons automatisch bericht als de configurator beschikbaar is. Heeft u vragen over Building on Demand of bent u benieuwd naar onze prijzen, mail dan naar info@buildingondemand.nl of bel met 0184-677290.